Toimipaikkamme ja me

Mafysi Oy

0440 211 555

info@mafysi.fi

Olemme avoinna sopimuksen mukaan, eli kalenterin poikkeavista ajoista kannattaa tiedustella puhelimitse.

Kuulumme Koulutettujen Hierojien Liittoon, Kuntoutus yrittäjiin, Päijät-Hämeen yrittäjiin sekä Suomen Fysioterapeutteihin.

Suomen Fysioterapeutit Kuntoutusyrittäjät Koulutettujen Hierojien Liitto Päijät-Hämeen Yrittäjät

Toimipiste

Vapaudenkatu 1
15110 Lahti

Toimipaikkamme sijaitsee keskustassa katutasossa vanhan linja-autoaseman päässä. Lähellä runsaasti parkkitilaa ja linja-autohan tuo melkein ovelle. Polkupyörällekkin on edessä hyvin tilaa.

Ota yhteyttä lomakkeella

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ammattilaiset apunasi

Kari Mönkäre

Kari Mönkäre

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, Hieroja

Olen liikkumis- ja toimintakyvyn sekä kuntoutuksen asiantuntija. Erityisen kiinnostunut olen kivun hoidosta: keinoista lievittää ja poistaa kipua. Olen luonteeltani ongelmanratkoja. Tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään.

Sami Karjalainen

Sami Karjalainen

Koulutettu hieroja, Fysiikkavalmentaja

Missiona auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan. Kaikilla ne ovat erilaista ja kaikille siten tarve erilaista.

Erityisosaamista ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistaminen, liikesuoritusten ohjaaminen sekä harjoitus kuormien ohjaus.

Sami Hiltunen

Sami Hiltunen

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Innostukseni ihmiskehon toimintaan on herännyt urheilun kautta ja jalostunut omien ongelmieni kautta haluksi  auttaa muita ihmisiä arjen, työn tai harrastuksen kehyksessä. Maailma muuttuu ja ihmiset siinä mukana, vaivat kehossa ovat ikuinen ongelma ja nekin ovat ihmisten mukana muuttuvia. Useimmat ihmiset tarvitsevat avun vaivoihinsa mutta eivät omatoimisesti kykene ratkaisuun. Tässä kohtaa haluan astua esiin ja olla osa ongelman ratkaisua. Erikoisosaamisena mm. jalkine ja askellusongelmat.

Anni Sinelampi

Anni Sinelampi

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Itselläni on kokemusta kaikenikäisistä ja kaikenlaisista liikkujista. Oma urheilutausta sekä tämän hetkinen kilpaura moukarin parissa on luonut pohjaa ja kiinnostusta auttaa etenkin liikkujia ja urheilijoita. Tarjoan klassista sekä urheiluhierontaa sisältäen tarpeen mukaa esimerkiksi mobilisointia.

Pinja Kärpälä

Pinja Kärpälä

Hieroja

Kiinnostukseni ihmiskehoa ja sen toimintaa kohtaan heräsi armeijan aikana.. Yllättäen alkanut kova fyysinen rasitus avasi silmät kehonhuollolle ja sen tärkeydelle.

Hierojana minua kiinnostaa lihaskireydet ja niistä johtuvat kiputilat sekä liikerajoitukset. Haluan tarjota klassista hierontaa, joihin tarpeen mukaan lisään passiivisia venytyksiä.

Toni Enqvist

Toni Enqvist

Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti

Työni fysioterapeuttina perustuu ongelmien syiden löytämiseen asiakkaan kanssa. Kiputilat ja rasitusvammat kehon eriosissa johtuvat virheellisestä hermo-lihasjärjestelmän toiminnasta ja luovat ei-toivottuja liikemalleja ja kompensaatiota. Ihmisliikkeen asiaantuntijana osaan tunnistaa nämä vääristyneet liike- toimintamallit sekä kipumekanismit ja vaikuttaa niihin fysioterapian menetelmin. Kivut voivat alkaa myös äkillisesti. Vamman paranemisen osalta varhain aloitettu hoito/kuntoutus nopeutttaa toipumista ja työhön tai urheiluun paluuta. Vammojen osalta tarjoan oikeanaikaisen ja spesifit keinot kuntoutumiseen.

Varaa aika