Lahden Hierontapiste / Mafysi Oy Varaa aika

Hierontapalvelut Lahdessa
- Kunnon hierontaa eikä mitään näpelöintiä

Hieronta on hyvää ja tehokasta hoitoa. Hieronta on tukitoimenpide, joka lievittää kipua ja palauttaa lihaksistoa rasituksesta sekä rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Tehokkaan käsittelyn jälkeen tunnet itsesi uudistuneeksi ja olosi kevyeksi. Hieronta aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja.

Hierontaa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Hieronnasta voi saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin: päänsärky, migreeni tai huimaus, niska-hartiaseudun kivut ja jännitys, käsien puutuminen, olkapäiden oireet, stressi.

Varaa hieronta aikasi tästä!

EdenredEpassiSmartum

Varaa aika

Hierontapalvelut Lahdessa
Hierontapalvelut Lahdessa

Klassinen hieronta

Klassinen Hieronta, Tämä hieronta sopii kaikille. Hierontaa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Hieronnasta voi saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin: päänsärky, migreeni tai huimaus, niska-hartiaseudun kivut ja jännitys, käsien puutuminen, olkapäiden oireet sekä selän ja jalkojen jäykkyyden poistamiseen.

Klassisen hieronnan ja meidän hoitavan hieronnan tarkoitus on erityisesti hoitaa ja rentouttaa lihaksia. Hoitava hieronta tekee hyvää kehollemme. Se muun muassa vilkastuttaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja kipuja, vähentää turvotusta, rentouttaa, parantaa liikkuvuutta, lievittää lihasjumeja ja helpottaa oireita, jotka ovat syntyneet kireistä lihaksista ja fascioista. Hieronnassa voit käydä säännöllisesti tai vaikka kertaluonteisesti.

Varaa aika

Urheiluhieronta ja urheilijan lihashuolto

Urheiluhieronta soveltaa klassista hierontaa urheilijoiden tarpeisiin tukemaan heidän harjoittelua ja kilpailemista, ottaen huomioon urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksen kehoon.Urheiluhieronta sopii myös kunto urheilijoille ja aktiivisesti harrastaville.

Urheilijan tai kuntoilijan kannalta palautuminen on merkittävässä osassa ja urheiluhieronnalla edes autamme sinua palautumaan. Urheiluhieronta on klassiseen hierontaan pohjautuva hoitomuoto, jota sovelletaan urheilijan ja liikkujan tarpeisiin. Harjoitusmäärien lisääntyessä säännöllisen hieronnan merkitys kasvaa. Hieronta osana kehonhuoltoa on merkittävässä roolissa ja näin pystymme mahdollisesti ennalta ehkäisemään erilaisten vaivojen tai vammojen syntymistä.

Urheiluhieronnassa käytetään myös erikoistekniikoita ja hieronnan voimakkuus on tehokkaampaa. Hieronnan tehokkuudessa otetaan kuitenkin huomioon urheilijan harjoitusohjelma ja kilpailuun valmistautuminen.

Urheiluhieronta:

  • nopeuttaa palautumista
  • ennaltaehkäisee vammoja
  • nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista
  • parantaa ja ylläpitää sidekudoksen elastisuutta
  • poistaa lihaskireyksiä ja -jännityksiä
  • rentouttaa yleisesti

Urheiluhieronta sopii myös kunto urheilijoille ja aktiivisesti harrastaville.

Varaa aika

Mobilisaatiohieronta

Tällöin nivelten liikkuvuutta palautetaan kohdistamalla käsittely nivelten ja nikamien läheisyyteen jolloin näiden liikeradat tehostuvat. Meillä on käytössä alan paras manuthera mobilisaatiopöydät.

Mobilisointi on terapiamuoto, jossa puututaan nivelten ja niitä ympäröivien pehmeiden kudosten toimintahäiriöön. Hierontamuodolla yritetään lisätä ja edesauttaa nivelten liikkumista samalla ehkäisten jäykistymisten syntymistä. Manipulaatiohoidon tavoitteena on lisätä nivelen liikkuvuutta ja sen avulla laukaista kiputiloja. Manipulaatiota voidaan toteuttaa monilla eri tekniikoilla.

Meillä käytetään eri hierontatekniikoiden lisäksi triggerpistekäsittelya sekä jäsenkorjauksen tekniikoita.

Varaa aika

Päähieronta

Päähieronnassa keskitytään ensisijaisesti hiusten ja päänahan alueisiin sekä käsitellään yläselän, hartioiden ja kasvojen alueita. Hoidon aikana käsitellään myös korvat.

Varaa aika

Jalkateräkäsittely

Jalkaterähieronnalla kohennetaan jalkaterän toiminnallisuutta sekä rentoutetaan väsyneitä jalkoja. Hieronnan aikana hierotaan jalkaterät, nilkat sekä pohkeiden ja säärten lihaksia.

Varaa aika

Lämpöhoito / kylmähoito

Ennen hierontaa tai sen aikana voidaan lihaksia lämmittää tai viilentää hieronnan helpottamiseksi. Lämmöllä on usein rentouttava vaikutus. Viilentämistä käytetään kivunlievityksenä ja akuutin tilanteen aikana.

Varaa aika

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronnan tarkoituksena on kaiken kaikkiaan  lievittää vaivoja. Näitä ovat selän, jalkojen ja niskan erilaiset kivut, päänsäryt, puutumistuntemukset jaloissa sekä nivelkivut.

Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.

Kuten mikä tahansa hieronta, raskausajan hieronta pyrkii parantamaan oloa, rentouttamaan sekä lievittämään jännitystä ja stressiä.

Varaa aika

Varaa aika hierontaan

Ajanvaraus hierontaan onnistuu ajanvarausnappia painamalla tai puhelimitse. Jos et löydä sopivaa aikaa tai ajanvaraus ei onnistu soita p. 044 021 1555.

Varaa aika

Asiakkaiden palautteita

Älä luota vain meidän sanaan. Alla näet muutamia satunnaisotteita asiakkaittemme Googleen jätetyistä palautteista.

Lämminhenkistä ja ammattitaitoista palvelua! Ehottomasti jatkoon ?

Eeva Räty-Hassinen Avatar Eeva Räty-Hassinen
2.3.2022

Ei oo ikinä 45 minuuttia tuntunu niin pitkältä. Mutta hyvältä tuntui.

Irene Volanen Avatar Irene Volanen
9.11.2022

Varasin miehelleni hieronnan Mafysiin. Palaute häneltä oli, että hyvä ja tuntuva hieronta oli ollut. Kiitokset Karille. ?

Elina Sekki Avatar Elina Sekki
10.1.2023