Valmennukset fysioterapiaan nojaten Lahdessa

Liikunta- ja hyvinvointivalmennus

Liikunta- ja hyvinvointi valmennukset tarjoavat puhtia liikkumiseen tai elämäntaparemonttiin. Tarjolla ei ole hokkus-pokkus-kikkoja, vaan parempaa oloa, kuntoa ja niiden mukanaan tuomia terveyshyötyjä.

Valmennus aloitetaan alkukartoituksella ja tavoitteiden asettamisella. Valmennustapaamisten määrä ja sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti. Ne voivat sisältää ulko- tai sisätiloissa tapahtuvaa toiminnallista harjoittelua,  ravintoneuvontaa, elämäntapaohjausta, palautumisvalmennusta jne.

Pienryhmäharjoittelu

Tiloissamme on mahdollista treenata myös pienryhmässä kehonhallintaa.

Pienen ryhmäkoon (2- 4 hlöä) vuoksi ohjaus on yksilöllistä ja motivoivaa. Yksittäisten tuntien lisäksi ohjaukset ovat mahdollisia myös pidempinä kursseina ja viikkotunteina mm. työporukoille, seuroille ja yhdistyksille. Kysy lisää pienryhmistä!

Fysiikkavalmennus

Meillä fysiikkavalmennus korostaa erilaisten toiminnallisten liikuntatapojen sekä erilaisten -paikkojen merkitystä liikunnan mielekkyydelle. Harjoittelemme omassa huoneessamme tai yhteistyökumppaneidemme salilla tai vaikka puistossa on punaisena lankana kehittää lihastasapainoa, kehonhallintaa sekä elastisuutta. Tällöin harjoitteluun saadaan monipuolisuutta ja tehoa.

Fysiikkavalmennuksessa teitä palvelee

Sami Karjalainen

Sami Karjalainen

Liisa Kouvonen

Liisa Kouvonen

Kari Mönkäre

Kari Mönkäre

Varaa aika

Maksuvälineeksi käy käteinen, kortti, laskutus.

Hinnat

Hinnoittelu

Yksilövalmennuksen hinta muodostuu tapaamiskertojen ja sisällön mukaan.  Valmennuspaketin sisältö suunnitellaan yksilöllisesti kartoituskäynnin yhteydessä.

Suosittelemme sitoutumaan valmennukseen vähintään puoleksi vuodeksi. Näin saat pysyviä tuloksia. Mitä useamman tapaamisen ostat, sitä edullisempi kerta. Voit maksaa joustavasti yhdessä tai useammassa erässä. Kysy rohkeasti lisää ja aloitetaan yhdessä uutta.

Kartoituskäynti

Käynnillä selvitetään perusteita ja annetaan apua akuuttiin ongelmaan.

Jo yksi käynti voi auttaa. Hinta 59€

Kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.