Palvelut

Meillä on käytössa hoitofilosofia, jossa pyritään ymmärtämään rakenteita ja niiden toimintaa vuorovaikutus suhteessa terveyteen. Tutkimusmenetelmiin kuuluu haastattelu, erilaiset testaukset sekä mittaukset ja käsin tehtävä tunnustelututkimus eli palpaatio jokaisen tarpeiden mukaisesti. Pyrimme löytämään minkälainen hoito on kullekin asiakkaalle mielekäs ja tarpeenmukainen.

Palvelut hoidoissa:

  • Hieronta käsittelyt
  • Terapeuttinen tutkiminen ja ohjaus
  • Manuaalinen traktio
  • Terapeuttinen harjoittelu
  • Kylmä / lämpöhoidot
  • Ultraääni =syvälämpö ja TNS sähkö= kipuhoito
  • Kotiharjoitteet

Lisäksi erilaisia tehokkaita hieronta hoitoja kuten:

Lojer carpe FX

Urheiluhieronta
Perustuu klassiseen hierontaan, jossa hierojan ammattitaito korostuu. Eri urheilulajien vaikutus kehoon on tiedostettava sekä hallittava oikeaoppiset tekniikat, jotka ovat tärkeä osa urheiluhierontaa. Urheiluhieronta ehkäisee loukkaantumisriskiä ja soveltuu muillekin kuin urheilijoille.

Jalkaterähieronta
Jalkaterähieronnoilla parannetaan toiminnallisuutta sekä rentoutetaan väsyneitä jalkoja. Jalkaterähieronnassa käydään läpi jalkaterät, nilkat, pohkeiden sekä säärien eri lihaksia.

Manuthera

Päähieronta
Päähieronnassa keskitytään ensisijaisesti hiusten ja päänahan alueisiin sekä käsitellään myös yläselän, hartioiden ja kasvojen alueita, muun muassa korvat. Hoidossa hierotaan sarjoilla erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään päänahkaa erittäin tehokkaasti.

Mobilisointi
Mobilisointi on terapiamuoto, jossa puututaan nivelten ja niitä ympäröivien pehmeiden kudosten toimintahäiriöön. Hierontamuodolla yritetään lisätä ja edesauttaa nivelten liikkumista samalla ehkäisten jäykistymisten syntymistä. Manipulaatiohoidon tavoitteena on lisätä nivelen liikkuvuutta ja sen avulla laukaista kiputiloja. Manipulaatiota voidaan toteuttaa monilla eri tekniikoilla.

Trigger-hoidot
Trigger-hoidolla pyritään hoitamaan lihakseen tai sen kalvoille muodostuvaa säteilevää kipupistettä. Kipupisteen säteily voi tuntua kaukanakin itse trigger-pisteestä. Kipupisteet aiheuttavat monesti lihasheikkoutta ja unettomuutta. Trigger-hoidossa kipupisteet pyritään ”sulattamaan” painamalla niitä tarkasti ja tehokkaasti, siirtymään hetkeksi toiselle alueelle ja sieltä takaisin trigger-pisteeseen